بيمه سمعک

بيمه خرید سمعک

هزینه پوشش بیمه های مختلف برای خرید سمعک در سال 1402 و 1403 چقدر است؟

سمعک وسيله ايی پزشکی است که هزينه آن بالا است ازاين رو در سال های اخير تحت حمايت دولت و مجلس مشمول ارز دولتی شده است. يعنی سمعک بر خلاف دلار حال حاضر که قيمت آن ۵۰ هزار تومان است با قيمت دلار دولتی ۳۷ هزار تومان وارد کشور می شود. تمامی سمعک های وارد شده در کشور محصول کشورهای اروپايی و آمريکايی هستند ازاين رو بالاترين و جديدترين تکنولوژی های روز دنيا را در خود دارند.

سمعک در تمامی کشورهای دنيا قيمتی حدود ۳ الی ۴ برابر بيشتر از کشور ايران دارد. اما با اين حال بيمه های پايه و بيمه تکميلی موجود در کشور حدود 5 تا 9 درصد از هزینه خريد سمعک را تحت پوشش خود قرار داده اند.

 

ابهامات همیشگی بیماران:

ما چند نوع بیمه داریم؟

در ایران 2 نوع بیمه وجود دارد:

1: بیمه پایه: بیمه پایه مقداری از هزینه سمعک را پرداخت می کند و مابقی توسط بیمه تکمیلی

2: بیمه تکمیلی: این نوع بیمه دوباره مقدا کمی از هزینه سمعک را پوشش می دهند.

توجه: متاسفانه هیچ بیمه ایی در کشور ما هزینه سمعک را به طور کامل پوشش نمی دهد. اما در کشورهای اروپایی و آمریکایی از 80 درصد تا تمام هزینه را کاملا پرداخت می کنند.

 

میزان پوشش هزینه خرید سمعک توسط بیمه های پایه چقدر است؟

میزان پوشش بیمه های پایه جهت تهیه سمعک به شرح زیر است:

بيمه تامين اجتماعی: کمک هزینه بیمه تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲ حداکثر ۱ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان می باشد ولی در صورتی که بیمار کودک زیر ۷ سال باشد این مبلغ دو برابر خواهد شد و به ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان می رسد؛ در ضمن قابل ذکر است که کمک هزینه دریافت سمعک بیمه تامین اجتماعی هر ۱۰ سال یکبار در اختیار بیمار قرار می گیرد.

بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت: بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت به تمامی افراد تحت پوشش که دارای سابقه بیمه بیش از ۵ سال هستند، مبلغ ۸۸۲ هزار تومان جهت تهیه سمعک اختصاص داده است،این مبلغ برای بیمه شدگان زیر۷سال دو برابر بوده و ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان می باشد.

بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح: کمک هزینه بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح برای دریافت سمعک تا سقف ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌باشد.

بیمه سلامت: بیمه سلامت برای سمعک مبلغ ۸۸۰ هزار تومان پرداخت می کند.

بیمه صدا و سیما: صدا و سیما جهت تهیه سمعک مبلغ برای یک گوش یا دو گوش کلا مبلغ ۱ میلیون و پانصد هزار تومان پرداخت می‌نماید.

بیمه روستاییان و عشایر: بیمه سلامت برای سمعک مبلغ ۸۸۰ هزار تومان پرداخت می کند.

بیمه شرکت نفت: بیمه شرکت نفت جهت تهیه سمعک بطور معمول مبلغ ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می نماید.

بیمه شهرداری: کمک هزینه سمعک برای افراد زیر نظر این بیمه برای یک عدد سمعک مبلغ 900.000 تومان و در صورت خرید دوگوشی مبلغ 1.800.000 می باشد.

بیمه هواپیمایی: پوشش هزینه سمعک توسط سازمان بیمه هواپیمایی برای هر گوش 250.000 تومان می باشد.

 

میزان پوشش هزینه خرید سمعک توسط بیمه های بانک چقدر است؟

میزان پوشش بیمه های بانک های مختلف جهت تهیه سمعک به شرح زیر است:

بیمه بانک ملی: بانک ملی مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جهت تهیه سمعک یک گوش و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک دو گوش به بیماران پرداخت می نماید، این پوشش بیمه بصورت سه سال یکبار است و در ضمن این بیمه مبلغ یک میلیون و سیصد هزارتومان جهت موارد مصرفی سالیانه به بیماران پرداخت می کند.

بیمه بانک سپه: بانک سپه نیز مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جهت تهیه سمعک یک گوش و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک دو گوش به بیماران پرداخت می نماید، این پوشش بیمه بصورت سه سال یکبار است و در ضمن این بیمه مبلغ یک میلیون و سیصد هزارتومان جهت موارد مصرفی سالیانه به بیماران پرداخت میکند.

بیمه بانک کشاورزی: بانک ملی مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جهت تهیه سمعک یک گوش و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک دو گوش به بیماران پرداخت می نماید، این پوشش بیمه به صورت سه سال یکبار است و در ضمن این بیمه مبلغ یک میلیون و سیصد هزارتومان جهت موارد مصرفی سالیانه به بیماران پرداخت میکند.

بیمه بانک تجارت: بانک ملی مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جهت تهیه سمعک یک گوش و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک دو گوش به بیماران پرداخت می نماید، این پوشش بیمه بصورت سه سال یکبار است و در ضمن این بیمه مبلغ یک میلیون و سیصد هزارتومان جهت موارد مصرفی سالیانه به بیماران پرداخت میکند.

بیمه بانک ملت: بانک ملی مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جهت تهیه سمعک یک گوش و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک دو گوش به بیماران پرداخت می نماید، این پوشش بیمه بصورت سه سال یکبار است و در ضمن این بیمه مبلغ یک میلیون و سیصد هزارتومان جهت موارد مصرفی سالیانه به بیماران پرداخت میکند.

بیمه بانک صادرات: بیمه بانک صادرات برای یک گوش تا ۶ میلیون تومان و برای دو گوش تا ۱۳ میلیون تومان پرداخت می کند.

 

میزان پوشش هزینه خرید سمعک توسط بیمه های تکمیلی چقدر است؟

میزان پوشش بیمه های تکمیلی بر خلاف بیمه های پایه و بانک ها کاملا برای هر فرد متغییر است.

علت چیست؟ علت این تفاوت در میزان هزینه ایی است که شما سالانه برای بیمه خود پرداخت می کنید.

تمامی بیمه های تکمیلی 3 یا 4 نوع بیمه دارند. مثلا ممکن است بیمه شما طرح های

• نقره ایی: شما هزینه کمی پرداخت می کنید و بالطبع میزان پوشش هزینه سمعک شما کم است.
• طلایی: شما هزینه متوسطی پرداخت می کنید و بالطبع میزان پوشش هزینه سمعک شما متوسط است.
• الماسی: شما هزینه بالایی پرداخت می کنید و بالطبع میزان پوشش هزینه سمعک شما بسیار زیاد است.

داشته باشد که برای هر کدام از این بیمه ها هزینه سالیانه متغیر است و به همین علت پوشش هزینه سمعک هم متفاوت می شود.

به همین دلیل باید به بیمه خود مراجعه کنید تا هزینه پوشش سمعک را بر اساس کد ملی بیمار دقیقا به شما بگویند.

 

در کل هزینه پوشش سمعک توسط تعدادی از بیمه ها به شرح زیر آمده است.

بیمه آتیه سازان حافظ: این بیمه به ازای هر گوش مبلغ ۸۰۰ هزار تومان برای خرید سمعک در نظر گرفته است.

بیمه ایران: مبلغ پرداختی بیمه ایران بسته به نوع قراردادی که فرد بیمه‌شده دارد متفاوت است اما تا مبلغ ۸ میلیون تومان جهت تهیه سمعک پرداخت می‌نماید.

بیمه البرز: با توجه به قراردادی که با بیمه گذاران دارد، مبالغ مختلفی جهت کمک هزینه وسایل کمک شنوایی پرداخت می کند. در موارد مختلفی که به سمعک جراحان مراجعه کرده اند این هزینه ها از یک میلیون تومان تا 11 میلیون تومان بوده است. گفته می شود مبلغ پرداختی بیمه معمولی البرز (غیرتکمیلی) برای هر گوش 500 هزار تومان است.

بیمه آسیا: پرداختی بیمه آسیا بسته به نوع قرارداد و ارگان کاملا متفاوت است و از مبلغ یک میلیون تومان تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک نظر گرفته‌است.

بیمه کوثر: پرداختی بیمه کوثر جهت تهیه سمعک بسته به قرارداد و ارگان متفاوت است اما بطور معمول از ۱ میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک به افراد تحت پوشش می پردازد.

بیمه میهن: پرداختی بیمه میهن جهت تهیه سمعک بسته به نوع قرارداد فرد بیمه شده متفاوت است اما تا سقف ۲۰ میلیون تومان هم پرداخت میکند.

بیمه پاسارگاد: پرداختی بیمه کوثر جهت تهیه سمعک بسته به قرارداد و ارگان متفاوت است اما بطور معمول از ۱ میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک به افراد تحت پوشش می پردازد.

بیمه دانا: پرداختی بیمه کوثر جهت تهیه سمعک بسته به قرارداد و ارگان متفاوت است اما بطور معمول از ۱ میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان جهت تهیه سمعک به افراد تحت پوشش می پردازد.

بیمه پارسیان: مبلغ 700.000 تومان را برای کمک هزینه بیمه وسایل کمک شنوایی مشخص کرده و با دریافت فاکتور و گواهی معتبر خرید ان را به بیمه شده پرداخت می کند.

 

براي دريافت هزينه از بيمه چه مدارکی لازم است؟

• دستور متخصص شنوايی شناسی جهت تجويز سمعک
• نوار گوش (تست شنوايی)
• دستور پزشک متخصص گوش و حلق و بينی
• کارت گارانتی سمعک
• فاکتور خريد سمعک يا تاييديه متخصص شنوايی جهت استعلام قيمت سمعک با درج قيمت بر روی سربرگ

تمامی این مدارک توسط کلینیک سمعک مطهری نجوا به شما تحویل داده می شود.

.

.

.

امیدواریم در این مقاله ابهامات شما را برطرف کرده باشیم. کلينيک سمعک مطهری نجوا طرف قرارداد با کلیه بیمه ها است و هر گونه مشاوره تلفنی لازم داشتید می توانید به راحتی با متخصصین ها و کارشناسان فروش صحبت نمایید.

تلفن:

88860666-021

88828999-021

09109259377

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *